INDUSTRY PIPE EVERNEW

  • lokasi
    lokasi
    We kudu wong ing lemah prakteke ngendi wae sing duwe kapal, utawa industri related maritim. kemampuan jaringan Kita limitless.
  • Port telpon
    Port telpon
    telpon port cepet mbutuhake kacepetan lan efficiency. Awit kita nangani liwat 75 000 port Telpon taun, kita ngerti carane dadi partner apik ing port.
  • Kant
    Kant
    Senadyan sing ngarsane ngéramaké ing 74 negara ing saindhenging donya, karo liwat 21 100 karyawan, perusahaan kita nganut siji budaya.

Cixi EVERNEW INDUSTRY PIPE CO., LTD iki diadegaké ing 2010

dumunung ing kutha Cixi, Zhejiang province.It iku produksi lan dodolan perusahaan company.Our macem specialized ing produksi dhuwur - mburi Petrochemical gabungan selang lan couplings cepet.

Babagan awake dhewe
about1

Latest News

  • sistem Quality Assurance

    Cixi Evernew Pipe Industry Co., LTD. wis akeh partners: PetroChina, SINOPEC, BP, SHELL, OPW, PPG, Dixon lan ing. We nyedhiyani pelanggan karo prices competitive, produk kualitas lan service.This kualitas iku goal langgeng pancet inovasi kasugihan EVERNEW.Our rawuh saka innovat ...

  • Jinis iki selang bisa maintained ing sesuai karo pandhuan kasedhiya ing situs iki.

    selang Composite iku selang unik dumadi saka akeh lapisan saka bahan khusus, sing dimanunggalaké antarane kabel utama lan njaba. Jinis iki selang isih tundhuk paramèter operasional padha selang biasa. Jinis iki selang bisa maintained ing sesuai karo pandhuan kasedhiya ing t ...

  • Our company berpartisipasi ing Pameran Kimia Shanghai

    Our company participates in Shanghai Chemical Exhibition

Njaluk informasi sing luwih

Our company pirso majeng teknologi lan peralatan saka Eropah lan designs.We desain, Pabrik lan test gabungan hoses lan camlock déné karo standar internasional (EN13765, EN13766, BS5842, BS3492, USA-A59326A)

Njaluk ing tutul