Industri pipe EVERNEW

  • Locations
    Locations
    Urang kudu jalma dina taneuh praktis mana anjeun boga kapal, atawa industri patali maritim. kamampuan jaringan kami téh limitless.
  • port nelepon
    port nelepon
    nelepon port rusuh merlukeun speed na efisiensi. Saprak kami nanganan leuwih 75 000 port nyaéta panggero sataun hiji, urang nyaho kumaha carana janten pasangan alus dina port.
  • Nationalities
    Nationalities
    Sanajan ayana staggering dina 74 nagara sakuliah dunya, kalayan leuwih 21 100 pagawé, parusahaan urang embraces hiji budaya.

CIXI EVERNEW Industri pipe CO., LTD didirikan dina 2010

lokasina di kota Cixi, Zhejiang province.It nyaeta produksi sarta jualan sahiji parusahaan company.Our diversified husus dina produksi tinggi - tungtungna pétrokimia komposit selang na couplings gancang.

Tentang Kami
about1

Bérita paling énggal

  • Sistim jaminan kualitas

    Cixi Evernew pipe Industri Co., LTD. boga loba mitra: PetroChina, SINOPEC, BP, batok, OPW, PPG, Dixon jeung saterusna. Urang nyadiakeun konsumén kalawan harga kalapa, produk kualitas luhur sarta service.This kualitas luhur nyaeta tujuan langgeng inovasi tetep kabeungharan EVERNEW.Our asalna tina innovat ...

  • jenis ieu selang bisa ngurusan luyu jeung parentah disadiakeun dina situs ieu.

    selang komposit nyaéta selang unik nu diwangun ku loba lapisan bahan husus, kabeungkeut antara hiji kawat jero sarta luar. jenis ieu selang masih tunduk kana parameter operasional sarua salaku selang biasa. jenis ieu selang bisa ngurusan luyu jeung parentah disadiakeun dina t ...

  • parusahaan urang ngiring di Pameran Kimia Shanghai

    Our company participates in Shanghai Chemical Exhibition

Meunang informasi langkung

parusahaan urang nawarkeun téhnologi canggih jeung alat ti Éropa sarta designs.We desain, pabrik jeung test komposit hoses na camlock luyu ketat ku standar internasional (EN13765, EN13766, BS5842, BS3492, AS-A59326A)

Meunang di kabaran